Kontakt
Dela
Lyssna
Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan
Vetlanda
Kontakt
Dela
Lyssna
Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan

Nyheter

 • 2020-01-23
  Medborgarna är nöjda med kommunens verksamheter
  Flygbild över Vetlanda Vetlandaborna känner sig trygga, anser att möjligheterna att få arbete är goda och uppskattar utbudet av handel och service. Men många önskar större tillgång till fritidsaktiviteter och bostäder. Det visar SCB:s årliga medborgarundersökning. 
 • 2020-01-22
  Låna en upphandlare
  Upphandlarna för Vetlanda kommun och Njudung Energi Vill du lära dig mer om hur den offentliga marknaden kan bli en affärsmöjlighet för ditt företag? Låna en upphandlare av oss.
 • 2020-01-14
  Angående rektors­bytet på Withala­skolan 
  Withalaskolan exteriör. Alla biträdande rektorer har fått erbjudande att välja bland de vakanser som uppstod när beslut togs om 16 rektors­tjänster i grundskolan. Även rektorerna har haft möjlighet att byta rektors­uppdrag. Alla önskemål har kunnat tillgodo­ses och det har inte gjorts några förflyttningar av rektorer mot deras vilja. 
 • 2020-01-13
  Klart med nya rektorer 
  Britta Utter och Henrik Wågesson Organisationsförändringen med nya rektorsområden och rektorer inom grundskolan är klar. Nästa steg i processen handlar om fördelning av ansvar och enheter och där medverkar både fackliga representanter och personal. 
 • 2020-01-07
  Dags att välja skola
  Pennor i förgrunden I dagarna får du som är vårdnads­havare till ett barn som ska börja förskole­klass eller årskurs 7 ett brev med information om skolvalet. I Vetlanda kommun utgår vi i första hand från vårdnads­havarens önskemål, därför är det viktigt att du gör ett aktivt val. Skolvalet gör du i vår e-tjänst.
 • 2019-12-20
  Nya Tomasgården börjar ta form
  Bethina Knutsson och Joakim Hedström framför Tomasgården Byggnationen av nya Tomas­gården med 36 platser i särskilt boende och en helt ny förskola pågår för fullt. Tak och väggar är på plats och nästa steg är att väder­säkra bygget. 
 • 2019-12-19
  Vision och riktningar ska ta Vetlanda kommun framåt 
  Magnus Färjhage i talarstolen inför fullmäktige. På onsdagskvällen antogs Vetlanda kommuns vision, riktningar och värdegrund av kommunfullmäktige. En tydlig målbild och idé kring vart Vetlanda är på väg. 
 • 2019-12-18
  Nu byggs ett nytt utegym anpassat för äldre motionärer
  Annika Lundwall och Stewe Jonsson i Mogärdeparken Vetlanda får ytterligare ett utegym. Platsen är Mogärdeparken och det nya gymmet blir speciellt anpassat för seniorer.
 • 2019-12-04
  Äldre­omsorgen får goda betyg av de äldre själva 
  Mogärde hemtjänst De äldre som bor på särskilt boende eller har hemtjänst i Vetlanda kommun känner sig nöjda och trygga. Det visar den årliga brukar­undersökningen inom äldre­omsorgen. Under onsdagen uppmärksammades det särskilda boende och den hemtjänst­grupp vars resultat förbättrats mest sedan förra årets undersökning. 
 • 2019-12-03
  Fri november­månad för Bad & gyms stam­kunder
  Kvinna på gym. Efter sommarens legionella­utbrott och höstens personal­brist fungerar nu verksamheten på Bad & gyms anläggningar i både Vetlanda och Myresjö som vanligt igen. Som stamkund får du ytterligare en gratis­månad för det krångel avbrotten eventuellt har inneburit för dig.