Meny för äldreboenden och matdistribution

Här hittar du meny för äldreboenden runt om i Vetlanda kommun, samt för vår matdistribution.

Meny för äldreboenden och matdistribution

  • Vecka 33
    • Måndag 15 augusti
    • Fransk pastagratäng
      Färsk frukt
    • Tisdag 16 augusti
    • Broccolisoppa med räkor, bröd
      Blåbärskladdkaka, grädde
    • Onsdag 17 augusti
    • Sprödbakad fisk, potatis och kall sås
      Soppa
    • Torsdag 18 augusti
    • Hamburgare, klyftpotatis och tillbehör
      Kompott
    • Fredag 19 augusti
    • Fläskpannkaka, lingon
      Kräm
    • Lördag 20 augusti
    • Fläskköttgryta med ananas, ris
      Fruktfil
    • Söndag 21 augusti
    • Kyckling, ljummen potatis- och bönsallad, sås
      Vaniljglass, bärsås

      Med reservation för ändringar.
    Visa hela veckan på egen sida

Vad kostar maten?

Prislista 2021 - Vård och omsorg


Kunder med
beslut

Gäster/
anhöriga/
pensionär

Personal *

Pedagogisk/
Socialmåltid **

Frukost

32 kr

33 kr

31 kr

18 kr

Middag - vardag


67 kr


76 kr


62 kr


36 kr

Middag -

lördag, söndag

och helgdagar


67 kr


86 kr


62 kr


36 kr

Julbord och

påskbord


67 kr


150 kr


62 kr


36 kr

Kvällsmål

37 kr

39 kr

37 kr

19 kr

Priserna anges i kr/portion och inkluderar moms.
(Vid biståndsbeslut är inte måltiden momspliktig)

* Personal som har anknytning till arbetsplatsen

** Pedagogisk måltid innebär ett ansvar vid måltiden, och kan endast ätas av personer som har direkt kontakt med den person/personer som man äter tillsammans med.

Barn upp till 5 år äter gratis i sällskap med vuxen.

Barn mellan 6 och 12 år betalar 50 % av gästpriset.


Övrig prisinformation


Råkost inklusive dressing

12 kr/hg

Efterrätt

19 kr/portion

Kuponghäfte för pensionärer (10 kuponger)

760 kr

Matdistribution

67 kr

Måltidsabonnemang

3 420 kr

Korttids/svikt

114 kr/dag

Korttids halvdag

57 kr/halvdag

Dagverksamhet* (Pärlan, Rubinen, Bergvallen)

59 kr

Priserna anges inklusive moms.
Vid biståndsbeslut är inte måltiden momspliktig.
*Efterrätt serveras endast till soppdagar och frukt serveras till fiskdagar.