Kontakt
Dela
Lyssna
Vetlanda
Kontakt
Dela
Lyssna

Lämna din synpunkt

Har du synpunkter på Vetlanda kommuns service eller tjänster? Då vill vi gärna veta det. Dina tankar, idéer, felanmälningar och klagomål ger oss en chans att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Inom tio arbetsdagar får du svar på hur sakfrågan kommer att hanteras. En förutsättning för respons på din synpunkt är att du anger kontaktuppgifter. Vill du vara anonym får du inget personligt svar utan kan läsa ditt svar på sidan redovisning av inkomna synpunkter. Observera att synpunktshanteringen under semesterperioden kan ta något längre tid. 

De personuppgifter som du lämnar i formuläret behandlas endast för att administrera din fråga eller synpunkt. Kommunstyrelsen är personuppgifts­ansvarig för behandlingen.

 Publicering av synpunkter

  • Synpunkter som strider mot gällande lagstiftning eller är skrivna så att vi inte förstår vad du menar kommer inte publiceras.
  • Synpunkter får lämnas anonymt, men publiceras med svar på webbplatsen enbart om synpunkten bedöms vara av allmänintresse eller ge underlag till förbättringar.
  • Synpunkter som innehåller kränkande personuppgifter, förolämpningar, förtal eller personangrepp publiceras inte. Finns det en sakfråga i synpunkten besvaras frågan till synpunktslämnaren (om detta är angett) med information om att synpunkten inte kommer publiceras på grund av innehållet.

Redovisning av inkomna synpunkter