Föreningsregister i Vetlanda

Det finns omkring 200 föreningar i Vetlanda med många olika verksamheter. Här finns något för alla oavsett intressen, ålder, kön eller förutsättningar.

Vetlanda kommuns förenings­register är tillgängligt för alla. I föreningarna kan du hitta människor som har samma intressen som du, eller du kan läsa i registret och inspireras till att starta en ny förening.

Det är gratis men inget­ tvång för föreningar att registrera sig i kommunens förenings­register. Men om föreningen vill söka kommunalt förenings­bidrag måste den vara med i registret. Föreningarna presenteras med en beskrivning, kontakt­uppgifter och länkar till webb­platser.

Registrera förening eller ändra uppgifter

Det finns många fördelar för en förening med att vara med i förenings­registret:

  • Ni blir synliga - det är lättare att hitta föreningen, både för dem som vill vara med i föreningen och för dem som vill skriva om er.
  • Ni får information - kommunen skickar ut information om aktiviteter och föredrag för föreningar, samt om tillfällen för er förening att synas.
  • Ni har rätt att söka kommunalt förenings­bidrag.

Du lägger själv in din förening i förenings­registret Länk till annan webbplats..

Ändra föreningens uppgifter

Behöver du ändra din förenings kontakt­uppgifter i förenings­registret, gör du det själv genom att logga in i förenings­registret. Saknar du inloggnings­uppgifter, kontakta kultfri@vetlanda.se.