Vecka 18
Grundmenyn inom äldreomsorgen; lunch och dessert
- Måndag 29/4
- Gratinerad kassler, ris, champinjonsås och grönsaker
Soppa - Tisdag 30/4 (Valborgsmässoafton)
- Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Färsk frukt - Onsdag 1/5 (Första maj)
- Kycklingfilé, rostad potatis, vitlökssås och grönsaker
Ostkaka, sylt och grädde - Torsdag 2/5
- Raggmunkt, stekt fläsk, lingon och grönsaker
Kompott - Fredag 3/5
- Fiskgratäng, potatis och grönsaker
Kräm - Lördag 4/5
- Köttfärslimpa, potatis, brunsås, lingon, gurka och grönsaker
Fruktsallad, grädde/glass - Söndag 5/5
- Slottsstek, potatis, sås, gelé och grönsaker
Blåbärskladdkaka, grädde
Med reservation för ändringar.