Vecka 18

Grundmenyn inom äldreomsorgen; lunch och dessert

  • Måndag 29/4
  • Gratinerad kassler, ris, champinjonsås och grönsaker
    Soppa
  • Tisdag 30/4 (Valborgsmässoafton)
  • Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
    Färsk frukt
  • Onsdag 1/5 (Första maj)
  • Kycklingfilé, rostad potatis, vitlökssås och grönsaker
    Ostkaka, sylt och grädde
  • Torsdag 2/5
  • Raggmunkt, stekt fläsk, lingon och grönsaker
    Kompott
  • Fredag 3/5
  • Fiskgratäng, potatis och grönsaker
    Kräm
  • Lördag 4/5
  • Köttfärslimpa, potatis, brunsås, lingon, gurka och grönsaker
    Fruktsallad, grädde/glass
  • Söndag 5/5
  • Slottsstek, potatis, sås, gelé och grönsaker
    Blåbärskladdkaka, grädde

    Med reservation för ändringar.