Vecka 19

Grundmenyn inom äldreomsorgen; lunch och dessert

  • Måndag 6/5
  • Laxpyttipanna, kall sås och grönsaker
    Färsk frukt
  • Tisdag 7/5
  • Gulaschsoppa, bröd
    Ananaspaj, grädde/glass
  • Onsdag 8/5
  • Kroppkakor, skirat smör, lingonsylt och grönsaker
    Soppa
  • Torsdag 9/5 (Kristi himmelsfärdsdag)
  • Äppelspäckad fläskkarré, potatis, sås och grönsaker
    Kompott
  • Fredag 10/5
  • Köttbullar, potatismos, sås, lingon och grönsaker
    Kräm
  • Lördag 11/5
  • Stekt korv, stuvad potatis och grönsaker
    Päron, lingongrädde
  • Söndag 12/5
  • Kalops, potatis, rödbetor och grönsaker
    Morotskaka

    Med reservation för ändringar.