Kontakt
Dela
Lyssna
Vetlanda
Kontakt
Dela
Lyssna

Vecka 7, 11-17 februari 2019

Meny Emmagården

  • Måndag
  • Lindström i form, sås, potatis och grönsaker
    Dessert: Soppa
    Kvällsmat: Kökets smörrebröd
  • Tisdag
  • Rödspätta, remouladsås, potatis och grönsaker
    Dessert: Kräm
    Kvällsmat: Köttbullar, stekt potatis och rödbetssallad
  • Onsdag
  • Ugnstekt isterband, stuvad potatis, inlagda rödbetor och grönsaker
    Dessert: Färsk frukt
    Kvällsmat: Kalvdans och sylt
  • Torsdag
  • Kökets soppa
    Dessert: Hjärtansbakelse
    Kvällsmat: Kroppkakor alt. kroppkaksrulle
  • Fredag
  • Bruna bönor, stekt fläsk, potatis och grönsaker
    Dessert: Soppa
    Kvällsmat: Räksallad, kall sås och nybakat bröd
  • Lördag
  • Herrgårdskyckling, sås, klyftpotatis (alt. kokt potatis) och grönsaker
    Dessert: Chokladbrownie med blåbär och vaniljcrème
    Kvällsmat: Potatiswrap
  • Söndag
  • Krämig fläskfilégryta, pasta och grönsaker
    Dessert: Rulltårtsbakelse
    Kvällsmat: Risgrynsgröt, ägghalva

Kontakt

Anders Nilsson

Administratör
Telefon: 0383-967 39
anders.nilsson@vetlanda.se

Lena Ottosson

Kostchef
Telefon: 0383-972 50, 070-375 35 49
lena.ottosson@vetlanda.se