Insyn 29 september: Matpriserna stiger

Matpriserna stiger! Vad händer då i en verksamhet som lagar 5400 måltider om dagen. Vad kostar luncherna för vård och omsorg och kommunens elever? Hur mycket mat slängs varje år? Vad händer med överbliven mat och vilken rätt är populärast? I veckans avsnitt av podden Insyn har vi två representanter i studion som har koll på läget.

I detta avsnitt av Insyn gästas vi av måltidschef Lena Ottosson och områdeschef kost Fredrik Persson.

I poddstudion finns även Annelie Jönsson och Nicklas Carlsson som arbetar på kommunens kommunikations­avdelning.

Tipsa oss om ämnen du vill att vi tar upp i podden. Skicka ditt tips till kommunikation@vetlanda.se.