Företagsbesök hos Östanå Camping

Under torsdagsförmiddagen besökte representanter från Nuvab och Vetlanda kommun Östanå Camping för att få en inblick i företagets planer och utmaningar.

En samling människor står på en flotte.

På Östanå Camping fick ägaren Bobo Norrlin välkomna såväl kommunala tjänstemän och politiker som representanter från Nuvab. Syftet med besöket var att besökarna skulle få en inblick i campingens utmaningar och framtidsplaner.

Bobo Norrlin berättade om sina planer för att utveckla besöksnäringen i Vetlanda och presenterade spännande information om vad som är på gång på campingen. Samtalet handlade också om vilka förutsättningar som behövs för att planerna ska bli möjliga.

Under besöket fick Bobo även möjlighet att berätta mer om verksamheten på Östanå värdshus, som han också äger.