Insyn 8 september: Elpriser

Elpriserna skenar. Men vem är det som sätter priserna och vad påverkar prislappen? Vad är det bästa elavtalet just nu och är det billigare att tvätta på natten? Vad kan du själv göra för att minska din elförbrukning? I detta avsnitt av podcasten Insyn har Marcus Tingvall, vd på Njudung Energi och Magnus Johansson, Vetlanda kommuns energi- och klimatrådgivare svar på just de här frågorna.

VD på Njudung Energi, Marcus Tingvall och kommunens energi- och klimatrådgivare Magnus Johansson svarar på frågor om elpriser och energibesparing.

I poddstudion finns även Annelie Jönsson och Ulrika Svensson som arbetar på kommunens kommunikations­avdelning.

Tipsa oss om ämnen du vill att vi tar upp i podden. Skicka ditt tips till kommunikation@vetlanda.se.