Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan
Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan

Gå på invigning och vinn present­kort

“Fössta tossdan i mass” händer det massor i Vetlanda. Mitt i tårtkalas och citymingel passar vi på att inviga kommunens nya kontaktcenter. Deltar du i vår invigningstävling har du chans att vinna ett presentkort att shoppa för i Vetlandas butiker under kvällen.

Samhällsinformatören Steff Sten i kontaktcenters nya lokaler

Samhällsinformatören Steff Sten och hans kollegor på kontaktcenter bjuder in till öppet hus och invigning torsdag 5 mars.

Klockan 17 torsdagen 5 mars dukas den hundra meter långa jubileums‑tårtan upp på torget i Vetlanda. Där kan du också hämta en tipstalong för att vara med och tävla om ett presentkort på 1 000 kronor att handla för i Vetlandas butiker, restauranger och caféer. Tävlingen sker på Vetlanda kommuns kontakt­center, Storgatan 5B, som vi passar på att inviga just denna dag.

– Vi hoppas att många tar chansen att komma hit och titta på våra fina lokaler och för att få veta mer om vad kontakt­center innebär för dig som medborgare, säger kommunikations­chef Annelie Jönsson.

Kontakt­center togs i bruk redan vid årsskiftet och ska göra det enklare för alla som vill komma i kontakt med Vetlanda kommun. Våra samhälls­informatörer är utbildade att svara på majoriteten av de frågor som kommer in via telefon, mejl eller besök. Men handläggarna i stadshuset kommer att ta emot bokade besök även i framtiden.

– Som medborgare ska du kunna få svar direkt utan att hänvisas vidare. En bättre service och ökad tillgänglighet helt enkelt, säger Sara Höglander som är projektledare för kontaktcenter.

Under invigningen finns personal från kontaktcenter på plats för att svara på frågor. Vi har öppet till klockan 21, samma tid som stadens övriga butiker då Vetlanda handel denna kväll arrangerar citymingel.

Klockan 20 drar vi vinnarna i vår tipstävling där förstapris är ett Vetlandakort laddat med 1 000 kronor. Vi drar även ett andra- och tredjepris, även det Vetlandakort på 500 respektive 250 kronor.