Fri november­månad för Bad & gyms stam­kunder

Efter sommarens legionella­utbrott och höstens personal­brist fungerar nu verksamheten på Bad & gyms anläggningar i både Vetlanda och Myresjö som vanligt igen. Som stamkund får du ytterligare en gratis­månad för det krångel avbrotten eventuellt har inneburit för dig.

Kvinna på gym.

Du som har autogiro och/eller årskort på Bad & gym får ytterligare en gratismånad som kompensation för verksamhetsavbrotten under sommaren och hösten.

Under juli och augusti höll Vetlanda badhus stängt på grund av sanering i samband med att legionella­bakterier upptäckts i vattnet i ett av dusch­utrymmena. Även Myresjö simhall höll stängt under sommaren på grund av provtagningar och rörarbeten. I samband med detta erbjöds alla kunder som har årskort på Bad & gym och/eller betalar via autogiro två gratis­månader som kompensation.

Under hösten har Bad & gym fått göra neddragningar i verksamheten på grund av personalbrist vilket inneburit att öppet­tiderna och tillgången till pass påverkats. Sedan ett par veckor är dock verksamheten tillbaka på normal­nivå och anläggningarnas öppet­tider och grupp­träningar fungerar som vanligt.

Bad & gym ger nu stamkunderna plåster på såren med ytterligare en gratismånad. Det innebär att ingen dragning gjordes från autogiro­kundernas konton i november. Du som har betalt årskort får det förlängt.

Jag vill rikta ett stort tack till alla trogna kunder som haft tålamod och hållit ut under den här utmanande tiden som vi har haft på Bad & gym. Och så vill jag passa på att hälsa alla, både nya och gamla kunder, varmt välkomna åter till Vetlanda badhus och Myresjö simhall, säger badhuschef Mia Hillström.

Allt om anläggningarna hittar du på Bad & gyms hemsida.