Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan
Gå till kartan.vetlanda.se
Kartan

Sök ditt bygglov innan semestern

Semester och ledighet är synonymt med hemmafix för många. Ska du bygga till, bygga ett uterum, ett plank eller något annat som kräver bygglov, är det hög tid att ansöka om det nu.

altanbygge

Går du i byggtankar? Dags att söka bygglov för semesterns hemmafix.

Miljö- och bygg­förvaltningen lovar i sin service­deklaration att om du kommer in med alla handlingar som behövs så handläggs ditt ärende inom tre veckor. Under sommaren kan det dock bli en något längre handläggnings­tid.

– Du snabbar på ditt ärende om du har med alla handlingar som behövs, annars måste vi begära komplettering och det tar extra tid, berättar Eva-Lott Karlsson som är chef på förvaltningen.

Under semester­veckan 31 finns det ingen möjlighet att besöka byggnads­inspektörerna i stadshuset och vi har också begränsade möjligheter att svara på frågor på telefon.

På miljö- och bygg­förvaltningen jobbar vi med alla typer av byggärenden. Från installation av eldstäder till Attefalls­hus och fönsterbyten. Vi har koll på vad som gäller. Välkommen att höra av dig till oss eller läs mer här på webb­platsenöppnas i nytt fönster.