Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

 • Ändrade öppettider mellan 8 juli och 2 augusti
  Under sommar­veckorna 28-31 får du som har ett ärende till stadshuset men inte förbokat ditt besök hjälp hos Info­Center på Stor­gatan 5B.
 • Eldningsförbud upphör
  Från och med 2 maj, kl. 17:00, råder inte längre eldningsförbud i Vetlanda kommun och Jönköpings län. Vi uppmanar fortsatt till försiktighet vid grillning och eldning. Samråd har skett med Länsstyrelsen i Jönköpings län och samtliga kommuner i Jönköpings län.
 • Norra Esplanaden avstängd utanför Mogärdeskolan
  Nu byggs det vid Mogärdeskolan! Norra Esplanaden är därför avstängd utanför Mogärdeskolan, från Kyrkogatan till utfarten innan tunneln.

Nyheter

 • Kvarngården i Vetlanda kommun
  Stölder på äldreboende
  Sju boende på Kvarngården har blivit av med pengar i sina lägenheter. Stölderna är polisanmälda av kommunen.
 • Vetlanda badhus.
  Legionellabakterier i Vetlanda badhus
  I samband med provtagning har legionellabakterier upptäckts i Vetlanda badhus. Bakterierna har hittats i duschvattnet i herrarnas omklädningsrum. Med anledning av detta är badhuset stängt tillsvidare.
 • Pär-Olof Högstedt, Henrik Tvarnö, Dan Ljungström och Carina Bardh på plats vid det område som utpekas som en framtida Hubville.
  Framtidens hållbara samhälle ska byggas i Vetlanda
  Vi behöver skapa förutsättningar för ett annat sätt att leva. Genom ett helhetstänk kring social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet ska nya bomöjligheter skapas utanför de överhettade storstadsregionerna. Och det är Vetlanda som ska gå före. Idag presenterades projektet på Almedalsveckan.