Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

Nyheter

 • Henrik Ahlgren, kvalitets- och utvecklingschef på Vetlanda kommun, tror att det kan bli väldigt uppskattat att få träffa sina anhöriga igen.

  2020-05-22
  Nu kan du träffa dina anhöriga igen - på ett säkert sätt
  Har du en nära anhörig som du varken kan eller får träffa på grund av den rådande corona­pandemin? Nu kan ni ses igen, digitalt. Ni kommer kunna pratas vid via Skype eller Face­time och du behöver inte ens lämna hemmet.
 • Nu finns fem feriepraktikplatser inom vård och omsorg.

  Joakim Hedström och Pernilla Friberg tycker att det känns bra att kommunen nu kan erbjua fem feriepraktiktjänster inom vård och omsorg i sommar.

  2020-05-22
  Nationell satsning skapar nya feriearbeten i vården
  Är du över 18 år och letar efter ett sommarjobb? Tack vare att regeringen valt att satsa på feriearbete till unga, har fem nya tjänster skapats i Vetlanda kommun, inom vård och omsorg.
 • Ungdomar ska driva Forngårdens café.

  Stewe Jonsson, kultur- och fritidschef, tycker att det är roligt att Forngårdens café kan hålla öppet även denna sommar.

  2020-05-20
  Ungdomar ska driva Forngårdens café
  Det såg länge ut som att Forngårdens välbesökta café inte skulle kunna hålla öppet i sommar. Men nu står det klart att det kommer vara öppet precis som vanligt. I sommar drivs caféet av ungdomar som gör feriepraktik i kommunen.