Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

 • Eldningsförbud upphör
  Från och med 2 maj, kl. 17:00, råder inte längre eldningsförbud i Vetlanda kommun och Jönköpings län. Vi uppmanar fortsatt till försiktighet vid grillning och eldning. Samråd har skett med Länsstyrelsen i Jönköpings län och samtliga kommuner i Jönköpings län.
 • Norra Esplanaden avstängd utanför Mogärdeskolan
  Nu byggs det vid Mogärdeskolan! Norra Esplanaden är därför avstängd utanför Mogärdeskolan, från Kyrkogatan till utfarten innan tunneln.

Nyheter

 • Hernings bibliotek i Danmark och deras barnavdelning
  Nu skapar vi framtidens bibliotek
  Ett bibliotek för alla med plats för utställningar, bokklubbar och bokcirklar, aktiviteter för både barn och vuxna, livliga zoner och tysta zoner. En kreativ plats där du som besökare kan låna böcker både fysiskt och digitalt. Vetlanda bibliotek ska göras om för att möta framtidens behov. Runt 2022-2023 slår vi upp portarna.
 • Måltidsservice lagar klimatsmart
  Just nu är vi mitt inne i Klimatveckan 2019. Detta uppmärksammar måltidsservice genom att tänka extra mycket på att servera klimatsmart mat.
 • Mats Källqvist står framför en stor bild av en bandyspelare
  Första träffen med obligatorisk närvaro närmar sig
  Den 20 februari i år tog kommunfullmäktige beslut om att införa obligatorisk närvaro vid en årlig föreningsträff för alla föreningar som söker och får föreningsbidrag från Vetlanda kommun. Nu är det snart dags för denna föreningsträff.