Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

 • Mät radonhalten i din bostad
  Nu är det säsong för att mäta radonhalten i din bostad. Den ska göras under eldningssäsongen, det vill säga mellan 1 oktober och 30 april. Mätningen ska pågå minst två månader, så påbörja den senast 29 februari.Köp mätdosor på vårat kontaktcenter (vi har ett mindre lager och dessa säljer vi mot faktura) eller beställ via Radonova, följ länken till vår sida om boendemiljö för reducerat pris. Mätningen ska pågå minst två månader, gärna längre.Vill du läsa mer om vad radon är och hur du mäter kan du göra det på vår sida om Boendemiljö.
 • Byte av belysning i Vetlanda centrum
  Just nu byter Vetlanda kommun och Njudung Energi ut gatubelysningen i centrumkärnan. Vi räknar med att vara klara med arbetet under våren 2024.
 • Bilbron på Ågatan i Landsbro är avstängd
  I samband med en besiktning av bron har tekniska kontoret upptäckt brister i konstruktionen. Bron är avstängd tills vidare.

Nyheter

 • Fasaden på Strutsen 4

  Förra årets vinnare: Strutsen 4.

  Nu är det dags igen, nominera till arkitektur- och byggnads­vårdspris
  För andra året ska Vetlanda kommuns arkitektur- och byggnadsvårdspris delas ut. Från och med den första mars kan du nominera byggnader i kommunen som du tycker har det lilla extra.
 • Fastighet med glasfasad med röda och blåa detaljer. Entrén är rundad i rödbrunt tegel.

  Pilkington är fastigheten som nu ska utredas som alternativ till Teknikspåret och Näringslivets hus.

  Beslutet om Teknikspåret skjuts upp
  Ett helt nytt alternativ har kastat om spelplanen.
  – Vi har en skyldighet att titta ordentligt på det här alternativet. Det är en långsiktig satsning och vi måste hitta det absolut bästa möjliga för projektet, säger kommunstyrelsens ordförande, Robin Wallén Nilsson (M).

 • Hand med trygghetslarm som spelar Kinaschack, två kaffekoppar bredvid spelbrädan.
  Feriepraktik för ungdomar i sommar
  Efter lite turer fram och tillbaka är det nu klart att Vetlandas ungdomar erbjuds feriepraktik även i sommar. Information till ungdomarna kommer i början av mars och då öppnar även ansökan.