Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

 • Problem med att barn inte finns med i Vklass eller är placerade på fel enhet
  Vi har problem med att synka in uppgifter från vårt elevregister till Vklass. Felet är nu hittat och vi håller på att åtgärda det.
 • Hjälp oss med poolproblemet!
  Nej, vi har inte vattenbrist. Men vi vill ändå be dig att vara rädd om det kommunala dricksvattnet. Särskilt försiktig bör du vara om du bor utanför centralorterna, Vetlanda och Sävsjö och behöver mycket vatten på en gång. Kringorterna har ofta egna vattenverk och deras kapacitet är begränsad. Varje år har Njudung Energi problem med onormalt stora vattenuttag i små samhällen och du kan hjälpa oss att lösa problemet!
 • Algblomning vid Östanå badplats
  Besökare till badplatsen ska i nuläget vara försiktiga. Det finns inget badförbud vid badplatsen, men följ de skyltar som finns uppsatta på plats. Se till att ha uppsyn över barn och hundar när de badar, så att de inte får i sig vattnet från sjön
 • Stadshusets reception är öppet 8-12 under sommaren
  Under sommaren är receptionen i stadshuset bemannad mellan klockan 8 och 12. Vid bokat besök på övriga tider är receptionen öppen för självincheckning. Om du inte har bokat besök i stadshuset, eller har andra frågor, är du välkommen till kontaktcenter på Storgtan 5 B.

 • Norra Esplanaden avstängd utanför Mogärdeskolan
  Nu byggs det vid Mogärdeskolan! Norra Esplanaden är därför avstängd utanför Mogärdeskolan, från Kyrkogatan till utfarten innan tunneln.

Nyheter

 • Gymnasiechef Anna Ullman står framför Njudungsgymnasiets stora entré.
  2020-08-06
  Gymnasiet tillbaka till en annorlunda vardag
  Skolstarten närmar sig med storm­steg och på Njudungs­gymnasiet ser både lärare och elever fram emot att få komma tillbaka till skolan de fick lämna betydligt tidigare än vanligt i våras. Men de kommer tillbaka till en något annor­lunda vardag.
 • 2020-07-22
  Vård och omsorg helt fri från covid-19
  För första gången sedan i mars finns ingen konstaterad eller misstänkt smitta inom vård och omsorg i Vetlanda kommun. Detta efter en vår och sommar som präglats av att begränsa men också hantera smittspridningen på boenden och inom hemtjänsten.
 • Personal från kontaktcenter

  Angelica, Anders, Anna, Christin och Linn, alla jobbar de i kontaktcenter och hjälper dig med dina frågor.

  2020-07-17
  Kontakt­center – en väg in
  Har du en fråga eller något annat ärende till Vetlanda kommun? På kontakt­center får du hjälp oavsett vad det gäller och du kan kontakta oss på det sätt du själv före­drar; via e-tjänst, mejl, chatt, sociala medier, telefon eller besök.