Hej, vad har du för ärende?

Servicemeddelande

 • Gångbron vid Mela Kvarn avstängd, 18-22 oktober
  På grund av underhållsarbete kommer bron vid Mela Kvarn att vara avstängd under vecka 42, 18-22 oktober.
 • Brobyte över bäcken, Wilhelm Petris väg
  I nuläget går det inte att passera Vetlandabäcken på Wilhelm Petris väg på grund av brobyte. Arbetet beräknas vara klart under senhösten 2021.
 • Norra Esplanaden avstängd utanför Mogärdeskolan
  Nu byggs det vid Mogärdeskolan! Norra Esplanaden är därför avstängd utanför Mogärdeskolan, från Kyrkogatan till utfarten innan tunneln.

Nyheter

 • Vetlanda stadshotell.

  Vetlanda Stadshotell har möjlighet att överklaga beslutet om det indragna serveringstillståndet.


  Stadshotellet förlorar sitt serveringstillstånd
  Den 11 oktober beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott att återkalla serveringstillståndet för Vetlanda Stadshotell efter att brister upptäckts.
 • Vetlanda från luften.

  Medborgarundersökningen visar hur invånarna tycker att det är att bo i Vetlanda.


  Tyck till om Vetlanda kommun
  Du har väl inte missat att svara på SCB:s medborgarundersökning? Vartannat år skickas en enkät ut till en slumpmässigt utvald andel medborgare. Genom att svara på enkäten har du chansen att tycka till om hur det är att bo och leva i Vetlanda kommun.
 • Magnus Johansson på torget,

  Energi- och klimatrådgivare Magnus Johansson menar att det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att rädda klimatet.


  En vecka med fokus på klimatet
  Den 18 till den 24 oktober är det dags för klimatveckan i hela länet, som i år har temat mat och klimat. I Vetlanda kan du delta i flera aktiviteter och få tips på hur du minskar ditt klimatavtryck. Går du i skolan i Vetlanda har du dessutom chans att äta klimatsmart mat under hela veckan.